luni, 16 decembrie 2013

Bolcas refuza propunerea PSD: Nu accept nominalizarea la CCR

Lucian Bolcas a declarat ca si-a retras candidatura la functia de judecator al Curtii Constitutionale. "Da, desigur", a raspuns Lucian Bolcas la intrebarea unui jurnalist privind zvonul ca si-ar fi retras candidatura la postul de judecator CCR.

Bolcas a dezvaluit ca a facut acest gest pentru ca nu a vrut ca impactul negativ al speculatiilor privind un asa-zis antisemitism al sau sa se reflecte asupra guvernarii USL.

Bolcas a spus ca nu i-a fost ceruta retragerea candidaturii din partea premierului Victor Ponta, ci initiativa a fost a sa. "Am discutat cu domnul Victor Ponta", a spus Lucian Bolcas.

Acesta a respins acuzele de antisemitism care i s-au adus considerandu-le "fanteziste". "De acuzele astea nu am auzit decat cu privire la semnarea unei petitii impotriva daramarii unei statui a maresalului Antonescu in 2006", spune acesta.

"Sunt impotriva daramarii unor statui ale unor personalitati din trecutul nostru. Nu cred ca, fara a ne asuma trecutul, vom avea un drum in viitor", a declarat Lucian Bolcas.

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu