duminică, 22 decembrie 2013

Carambol cu 40 de masini pe cea mai noua autostrada din Romania - cad primele capete in CNADNR

Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a dispus inceperea imediata a cercetarii disciplinare a celor care s-ar face responsabili pentru accidentul in lant de pe A1, pe sensul Sebes - Cunta, de duminica dimineata.
40 de masini au fost avariate in accidentul in lant care a avut loc pe segmentul de autostrada abia inaugurat de autoritati pe 19 decembrie. Conducerea generala CNADNR a dispus si suspendarea din functie a lui Mallasz Robert, seful Centrului de Intretinere si Coordonare Pianu, pana la finalizarea anchetei interne, scrie Evenimentul Zilei.

CNADNR a anuntat ca actiunea de combatere a producerii poleiului a inceput, duminica, la ora 3:00 atunci cand trei utilaje au aruncat pe jos 16 tone de material antiderapant. La ora 8:40, pe sectorul de autostrada cuprins intre km 293-km 316, adica in zona unde a avut loc accidentul in lant, s-au mai aruncat 32 tone de sare cu doua autobasculante cu lama si raspanditor pe sensul Pianu-Cunta si cu doua Unimog-uri pe sensul Cunta-Pianu.
Circulatia pe Autostrada Sibiu-Orastie se desfasoara normal pe sensul de mers Cunta-Sebes, fiind inchisa pe sensul de mers Sebes-Cunta pana la finalizarea cercetarilor Politiei.

CNADNR va anunta reluarea circulatiei pe Autostrada Sibiu-Orastie imediat dupa finalizarea cercetarilor Politiei Rutiere.

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu