sâmbătă, 28 decembrie 2013

Ion Țiriac: Ne lipsește stabilitatea politică. Bătălia între Guvern și Președinție nu ne face bine

Lipsa de stabilitate politică dăunează imaginii României, iar „bătălia între guvernare și Președinție” nu face bine țării și românilor, a declarat vineri seară, la Digi24, omul de afaceri Ion Țiriac.

Invitat la „Imparțial”, Ion Țiriac a dezvăluit că discută adesea despre situația din România „la mese rotunde pe care ba le face Rotschild, ba le face Guvernul austriac, ba le face Guvernul german”.„Nouă ne lipsește un singur lucru. Și asta spun toți: stabilitatea politică. Nu înțeleg de ce nu sunt în stare să se așeze la masă partidul de guvernământ, cu opoziția, cu președintele, cu dreapta, cu stânga, pentru binele nostru, pentru binele României”, a declarat Ion Țiriac.
Cel mai periculos lucru e că nu se mai vorbește despre România nici de bine, nici de rău, aproape te ignoră și asta e cel mai rău lucru”, a adăugat el.

Omul de afaceri a mai spus că nu mai are influență în rândurile clasei politice de la București pentru a schimba lucrurile din acest punct de vedere. „Din păcate, este această bătălie între guvernare și Președinție, care nu ne face bine. Dacă aș avea puțină influență, m-aș duce în genunchi la amândouă entitățile să le rog, oarecum, să își dea mâna”, a declarat Ion Țiriac.
Pe de altă parte, el a apreciat că „România este, din punct de vedere fiscal, foarte acceptabilă, în afară de TVA, care e ridicol.   

Sursa: www.digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu