luni, 16 decembrie 2013

PIŢURCĂ PLEACĂ! FRF a făcut deja PRIMA OFERTĂ pentru postul de SELECŢIONER

Victor Piţurcă nu va mai continua pe banca tehnică a României. FRF a ofertat deja un antrenor pentru postul de selecţioner.

Ladislau Boloni a trebuit să aştepte 89 de zile până la prima victorie obţinută în actuala ediţie de campionat, în Qatar. Al-Khor a produs o surpriză, învingând pe terenul celor de la El-Jaish, club pregătit de Răzvan Lucescu, scor 1-0.

Boloni a dezvăluit modul în care a răsplătit încrederea celor de la Al-Khor, care au mers pe mâna lui şi atunci când echipa n-avea rezultatele aşteptate.

"Acum câteva săptămâni, am fost ofertat de naţionala României, însă am refuzat propunerea primită din respect pentru Al-Khor, club la care sunt sub contract până în 2014", a afirmat Boloni, citat de stiridesport.ro.

Această dezvăluire vine la doar câteva zile după ce Boloni a spus, într-o intervenţie televizată la Digi Sport, că simte că revenirea sa la naţionala României nu e dorită de toată lumea. Tot atunci, el a precizat că a fost ofertat şi de prima reprezentativă a Ungariei, însă negocierile s-au oprit, întrucât contractul cu Al-Khor e valabil până în vara anului 2014.

Sursa: www.stiri.com.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu