vineri, 27 decembrie 2013

Ponta: RA-APPS nu e agentie de turism, nu am vrut ca imobilele date Apararii, SRI si BOR sa fie vandute

Premierul Victor Ponta a explicat, vineri, decizia transferarii a trei imobile ale RA-APPS catre ministerul Apararii, SRI si Biserica Ortodoxa Romana.
Astfel, potrivit sefului Executivului, decizia din ultima sedinta de Guvern a fost luata pentru ca cele trei proprietati sa nu fie incluse in programul de vanzare, transmite B1 Tv.

"Nu am considerat ca cele trei trebuie sa intre in programul de vanzare. Ministerul Apararii si SRI pot sa foloseasca cele doua vile pentru pregatirea profesionala. Cele doua stateau goale tot anul. RA-APPS platea bani pentru ele, iar RA-APPS nu este agentie de turism. Nu m-a interesat ca se duce presedintele acolo, dar nu am vrut sa fie vandute cum sunt celelealte proprietati. Atat timp cat MApN si SRI mi-au facut solicitari, am zis sa mai economiseasca bani", a declarat premierul Ponta, vineri.

A venit Mosul la MApN, SRI si Episcopia Covasnei. Ce proprietati de protocol au primit?

Totodata, atunci cand a fost intrebat daca presedintele Basescu isi va mai putea petrece Revelionul in vila de la Covasna, Victor Ponta a raspuns afirmativ, spunand ca atat seful statului, cat si oricare alt reprezentant guvernamental vor putea folosi imobilele, cu conditia sa anunte ministerul Apararii in prealabil.

Cele trei imobile transferate sunt vila din Covasna unde si-a petrecut Traian Basescu Revelionul trecut, acest imobil fiind trecut in proprietatea MApN, Palatul Olanesti, care a fost trecut in posesia SRI, precum si complexul hotelier Bradul, tot din judetul Covasna, care a fost transferat Episcopiei Ortodoxe a Covasnei si Harghitei.
Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu