joi, 26 decembrie 2013

Anunt de cosmar pentru Mutu: Nu are scapare, urmeaza falimentul!

Adrian Mutu nu scapa de umbra scandalului "Cocaina" nici macar de Craciun. Miliardarul Roman Abramovici il urmareste in continuare, iar un oficial al FIFPro, for ce reprezinta interesele din toata lumea, vine cu o veste proasta.

Brendan Schwab, vicepresedintele FIFPro, sustine ca Mutu va plati despagubirile solicitate de Chelsea, desi nu este singurul vinovat in acest caz.

"Adrian Mutu este dat in judecata de Chelsea, el a fost deja suspendat timp de 6 luni, iar londonezii spun ca este responsabil si ca trebuie sa dea inapoi banii platiti pentru transfer. Mutu are acum o datorie de care nu poate sa scape si va intra in faliment.", a spus Schwab.

"Intreg cazul este un scandal, deoarece aceste operatiuni de transfer incalca drepturile de baza ale fotbalistilor", a adaugat Schwab.

Adrian Mutu a fost obligat in prima faza sa plateasca despagubiri in valoare de 17 milioane de euro, numai ca acest lucru nu s-a intamplat.

Pentru ca Chelsea nu a putut sa-l execute silit pe Mutu, FIFA a decis ca Juventus Torino si Livorno sa plateasca 21 de milioane de euro catre Chelsea.

Italienii au facut apel, astfel ca Mutu nu a scapat inca de emotii.

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu