sâmbătă, 28 decembrie 2013

Cheltuieli fara numar din partea primarilor marilor orase pentru Revelioanele publice

In ciuda crizei financiare, primariile din marile orase au alocat bugete importante pentru petrecerile si manifestarile publice din noaptea de Revelion.
In Bucuresti, se evidentiaza Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, care organizeaza din nou Vanghelionul cu mii de persoane la Romexpo, dar care isi tine cheltuielile secrete si Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care a dat 200.000 de euro pe o petrecere cu concerte si 130 de artisti in fata Palatului Parlamentului, potrivit Digi 24.

La Timisoara, primaria aloca 112.000 de euro pentru concerte si focuri de artificii. La Cluj, Emil Boc da doar 12.000 de euro pentru un Revelion de opozitie, din care jumatate sunt din partea unor sponsori.

Idei stranii pentru cei care nu au unde sa faca Revelionul. Cu unguri, in portul Constanta sau la manastire?

La Oradea, Revelionul costa 8.000 de euro, dintre care jumatate costa artificiile. Iasi e un alt oras cu posibilitati financiare, din moment ce a alocat 60.000 de euro concertelor de Revelion.

Din costurile totale ale evenimentului 15.000 de euro s-a platit pentru scena, 24.000 de euro sunt onorariile artistilor si 20.000 de euro costa focul de artificii.

La Brasov, locuitorii vor trebui sa se multumeasca cu un spectacol de doar 3.500 de euro, dar daca nu sunt multumiti se pot duce la Revelionul orasului rival, Sibiu, unde primaria lui Klaus Iohanis a alocat 55.000 de euro evenimentului.

Un Revelion pe bani privati va avea loc la Craiova, unde cheltuielile unei firme care administreaza Oraselul Copiilor se cifreaza la 15.000 de euro.
Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu