marți, 24 decembrie 2013

E oficial: Gigi Becali nu va iesi de dupa gratii de Sarbatori

Cererea de eliberare din inchisoare a lui Gigi Becali nu a fost aprobata, astfel ca acesta nu isi va putea petrece Sarbatorile alaturi de familie.
Astfel, latifundiarul din Pipera isi va petrece Craciunul si Revelionul dupa gratiile penitenciarului Poarta Alba, dupa ce cererea sa nu a fost aprobata de conducerea puscariei si a Admnistratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), potrivit Romania TV.

Printre motivele pentru care omului de afaceri nu i-a fost aprobata permisia se numara si faptul ca aceasta a fost inaintata prea tarziu, dar si faptul ca el nu a reusit sa se implice prea mult pana acum in activitati culturale si sportive, astfel incat sa beneficieze de acest drept.
Totodata, un motiv ar putea fi iesirile agresive pe care acesta le-a avut in fata magistratilor la termenele de judecata.

Pentru ca un detinut sa beneficieze de cateva zile libere in perioada de detentie, acesta trebuie sa formuleze o cerere care este analizata atat de conducerea inchisorii, cat si de ANP. Cererea poate fi sau nu aprobata, in functie de felul in care s-a comportat persoana incarcerata in perioada de detentie si daca acesta dovedeste ca reeducarea isi atinge scopul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu