miercuri, 18 decembrie 2013

RĂZBOIUL BĂSESCU-PONTA! Preşedintele a luat HOTĂRÂREA FINALĂ! Ce se va întâmpla cu bugetul de stat?

Războiul Băsescu-Ponta este departe de final. Şeful statului a luat o decizie privind proiectul bugetului de stat, iar premierul Victor Ponta a fost deja înştiinţat.

Războiul Băsescu-Ponta continuă. Preşedintele şi premierul nu se înţeleg în legătură cu proiectul bugetului de stat. Premierul a declarat că a vorbit deja cu preşedintele pe acest subiect, iar răspunsul nu a fost cel aşteptat.

„Mi-a zis că nu promulgă bugetul şi că îl va trimite la Parlament în ultima zi din cele 20 prevăzute de Constituţie", a declarat prim ministrul la România TV.

De altfel, Traian Băsescu nu a susţinut niciodată acest proiect de buget. Şeful statului a declarat că va va respinge Legea bugetului de stat în condiţiile în care acesta conţine creşterea accizei la carburant.
În urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta a anunţat că Guvernul intenţionează să aplice acciza de 7 eurocenţi doar la benzină şi să amâne introducerea acestei taxe la motorină, utilizată de către transportatorii de marfă, pentru o perioadă de trei luni, interval în care să fie căutate soluţii.
Săptămâna trecută, Victor Ponta a declarat că aşteaptă încă răspunsul Comisiei Europene pentru amânarea introducerii accizei de 7 eurocenţi la motorină şi că, după ce va avea acest răspuns, va discuta cu preşedintele Traian Băsescu, cu propunerea ca acesta să promulge bugetul de stat.

Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu