marți, 31 decembrie 2013

GIGI BECALI, la un pas să ajungă la SPITAL. PALINCA l-a SALVAT!

George Becali (54 de ani), aflat în penitenciar la Poarta Albă, a mâncat cu atâta poftă cârnaţii şi sarmalele primite la pachet, de acasă, încât i s-a făcut brusc rău. El a acuzat dureri în piept şi stări de vomă, însă, după mai multe analize, medicii i-au spus că e vorba doar despre o indigestie. Latifundiarul din Pipera s-a calmat brusc şi, voios că nu are infarct, a tras o duşcă din sticla de palincă.


S-a dat peste cap, şi-a pus în funcţiune toate relaţiile, însă George Becali tot nu a reuşit să-i convingă pe şefii penitenciarului să-l lase săşi petreacă sărbătorile alături de familie, aşa cum obişnuia în fiecare an.

Însă, cum n-a putut ajunge acasă, rudele i-au dus imense pachete cu mâncare şi, la ora 9.00 fix, s-a aşezat la masă, cu gândul la ai lui. Dacă anul trecut Gigi a făcut tămbălău la Poiana Braşov, unde a invitat la pomana porcului zeci de prieteni, de data aceasta, el a luat masa împreună cu colegii de celulă, alături de care a ascultat colinde, dar s-a şi uitat la televizor, pentru a afla dacă poate ajuta cu bani vreun copil necăjit.

Numai că mâncărurile tradiţionale, pe bază de carne grasă, nu i-au priit deţinutului marca VIP, care brusc a acuzat stare de rău.
Cei din penitenciar au apelat la ajutor medical, însă nu era vorba despre ceva grav, ci despre indigestie, aşa că Becali a refuzat medicamentaţia, pe motiv că palinca de prune, pe care o avea de acasă, îi e suficientă pentru a-şi drege cumplitele dureri de stomac.

Sursa: www.libertatea.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu