marți, 17 decembrie 2013

Hagi il scoate pe Becali din puscarie: Gigi, consultantul

Gigi Becali, patronul Stelei, va iesi din puscarie, temporar, cu ajutorul nasului sau, Gica Hagi, care il va angaja la clubul pe care il conduce, FC Viitorul. Becali vrea sa profite de regimul deschis de detentie pe care l-a castigat la tribunal si care ii permite sa paraseasca penitenciarul in timpul zilei pentru a munci, asa ca a apelat la Hagi.

Planul este foarte simplu. Clubul lui Hagi va solicita celor de la penitenciarul Poarta Alba angajarea latifundiarului, partile vor intocmi un contract de prestari servicii iar dupa aceea Becali va iesi din puscarie cate 8 ore pe zi.

"Inca nu am depus actele, asteptam sa se incheie meciurile noastre din acest final de an. Va fi un contract de prestari servicii intre noi si penitenciar, cu o suma care se va discuta. Din cate stiu, banii pe care o societate trebuie sa-i plateasca pentru a beneficia de munca persoanelor private de libertate este mai mica decat cea pe care o ofera unui angajat obisnuit. Noi ne pregatim sa-i oferim lui Gigi Becali un post in domeniul consultantei. Nu strict pe domeniul fotbalului, ci al managementului", a declarat Paul Peniu, presedintele celor de la Viitorul, pentru ProSport.

Gigi Becali nu va avea insa voie sa apara in presa, astfel ca va fi preluat de o masina cu geamuri fumurii, care il va transporta de la puscarie la birourile lui Hagi si inapoi.

De asemenea, el nu se va putea plimba pe unde isi doreste, ci va fi nevoit sa anunte zilnic locul in care poate fi gasit.

Totusi, fostul deputat USL va putea da oricate telefoane isi doreste pe parcursul orelor de libertate si isi va putea vedea familia in afara puscariei.

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu