miercuri, 18 decembrie 2013

Reghecampf dezvaluie suma uriasa pe care o castiga la Steaua

Laurentiu Reghecampf a dezvaluit suma uriasa pe care o castiga anual la Steaua. Dupa ce a facut publica suma, Reghecampf a precizat ca banii pe care ii primeste din partea lui Gigi Becali fac ca ofertele pe care le are sa nu conteze.
Intrebat daca ar pleca de la Steaua daca ar primi o oferta in valoare de 1,5 milioane de euro, Reghecampf a raspuns ca incaseaza deja acesti bani.

"Nu banii m-ar incanta. Castig deja foarte bine in momentul de fata si ajung la suma mentionata", a spus Reghecampf pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Reghecampf a incasat 1 milion de euro pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor are un salariu de 300 de mii de euro pe an, iar restul sumei reprezinta diverse prime.

Cu toate acestea, Reghecampf are insa o amaraciune: Gigi Becali este arestat.

"Totul a fost mai greu in momentul in care Gigi Becali a intrat la inchisoare. De ce? Fiindca e de neinlocuit. Jucatorii se antreneaza foarte bine, nu sunt probleme, dar faptul ca nu este aici e un handicap pentru noi. Imi doresc sa revina cat mai repede", a adaugat Reghecampf.

Contractul lui Reghecampf la Steaua expira in vara anului 2015.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu