marți, 24 decembrie 2013

Mesajele politicienilor de Sarbatori: Spiritul Craciunului si norisorul pufos al lui Victor Ponta

In Ajunul Sarbatorilor, politicienii romani se intrec in urari de bine pentru cetateni, carora le transmit toate cele bune de Craciun si cu ocazia venirii noului an.
Urari de bine de la Basescu si Antonescu

Printre cei care au emis mesaje se numara presedintele Romaniei, Traian Basescu, care in ziua de Ajun si-a transmis urarile prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

"Dragi romani, fie ca marea sarbatoare a Nasterii Domnului sa reinnoiasca in fiecare dintre noi speranta si bucuria de a fi impreuna cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos in lume sa ne ajute sa ne gandim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau in comunitatile din diaspora si, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea si solidaritatea noastra. Un Craciun cu bucurie si sanatat! La multi ani!", se arata in mesajul lui Traian Basescu.

La randul sau, presedintele Senatului Romaniei, Crin Antonescu, a tinut sa le transmita romanilor urari de bine prin intermediul unui comunicat remis Ziare.com.

"Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun si a Anului Nou le transmit tuturor romanilor cele mai calde urari de sanatate, noroc, impliniri si multe bucurii alaturi de toti cei apropiati! Fie ca Sarbatorile sa ne aduca in suflet lumina, speranta si credinta, echilibru, inspiratie si putere pentru a ne indeplini aspiratiile, intr-un An Nou mai bun, mai linistit si mai generos! La multi ani!", se arata in mesajul liderului liberalilor.
Nastase e la Cornu, Ponta pe Facebook si MRU alaturi de cei slabi
Si fostul premier Adrian Nastase se pregateste de Sarbatorile de iarna alaturi de familie, dar isi aminteste, intr-o postare pe blogul sau, ca si-a petrecut Craciunul din 2012 in penitenciar si ca pomul de Sarbatori de acasa a fost lasat nestrans pana in martie, cand a fost eliberat.

"Tot anul 2013 a stat sub semnul tensiunii si al multor sperante neimplinite. Pentru mine. Semne de intrebare, raspunsuri partiale. Am avut impresia ca traiesc intr-o sala de asteptare. Sau intr-o sala a pasilor pierduti. Intr-o lume a lui Godot. Si a lui Murphy. O lume a pesimismului si, adeseori, a bascaliei. O lume a bataliilor pentru supravietuire. Lipsita de verticalitate si de demnitate.

Evident, cu exceptii notabile ce dau, in continuare, sens prieteniei si credintei. Anul acesta, ma gandesc, etern neresemnat, ca viitorul imi si ne va aduce mai multa liniste si mai multa intelepciune", se arata in mesajul lui Adrian Nastase de Sarbatori.

Totodata, fostul premier a spus ca isi va petrece Sarbatorile impreuna cu sotia sa, Dana, cu fiii Andrei si Mihnea si cu prietenele lor, la mosia de la Cornu, dar a precizat ca vor merge si la Cornu.

Actualul premier, Victor Viorel Ponta, a lansat si o aplicatie pe pagina sa de Facebook, prin intermediul careia romanii pot accesa felicitarea sa cu ocazia Sarbatorilor.
Si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a scris pe pagina sa de Facebook despre nasterea pruncului sfant si ne indeamna sa fim mai buni in aceasta perioada. "In aceste zile sfinte, sa fim alaturi de cei dragi, dar si de cei slabi, de cei veniti de departe, de cei singuri, de cei framantati si necajiti de greutatile vietii. In aceste zile, sa ne ingaduim sa fim cei mai buni oameni", se arata in mesajul fostului sef al Executivului.

Macovei ataca USL
Europarlamentarul Monica Macovei isi face cunoscute urarile pentru romani prin interemediul unui articol publicat pe blogul sau. Totusi, aceasta nu a ezitat sa atace USL in mesajul sau de Sarbatori, spunand ca principala alianta politica aflata la guvernare considera ca statul de drept este "un zid care trebuie daramat si calcat in picioare pentru a da liber coruptiei si hotiei din banii publici".

Monica Macovei a amintit si de "cadoul" pe care parlamentarii USL si l-au oferit inainte de Craciun, dar si despre bastoanele si gazele lacrimogene primite de cei care au iesit in strada pentru a-si arata nemultumirea fata de superimunitate. Totodata, europarlamentarul a spus ca USL le va darui romanilor taxe si impozite mai mari si minciuni zilnice.

"Cadoul nostru de Craciun este altul: credinta, vointa si puterea de a ne apara tara de rau. De Craciun imi doresc sa ne bucuram impreuna de o tara demna, de o Romanie in care legea sa fie egala pentru toata lumea, cetatean simplu sau parlamentar, de o Romanie in care alesii tarii sa lucreze pentru cetateni, si nu impotriva lor, de o Romanie respectata pe plan international.

Cu cat suntem mai multi cei care ne dorim asta, cu atat sansele sa reusim cresc. Numai impreuna salvam Romania! Sarbatoarea nasterii Domnului sa aduca pacea si linistea in sufletele tuturor si sa ne binecuvanteze cu un an nou plin de reusite si bucurii", a scris aceasta pe finalul mesajului.

Si presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, le-a lansat romanilor o urare de Sarbatori, prin intermediul paginii sale de Facebook. "Maretia unui lider se masoara prin numarul de oameni pe care-i face sa-si doreasca sa fie, in fiecare zi, mai buni. La 25 decembrie s-a nascut cel mai mare Lider din istoria umanitatii: Iisus Hristos", a postat acesta pe Facebook.

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu