duminică, 22 decembrie 2013

Neamtu, dupa ce a fost izgonit de la proteste: Am fost agresat de gasca de nemernici protejata de Ion Iliescu

Mihail Neamtu, presedintele partidului Noua Republica, a fost agresat, sambata seara, in timp ce se afla la protestele din Piata Universitatii din Bucuresti.Politicianul a tinut sa explice, pe Facebook, incidentul a carui tinta a fost.
"Ieri am fost agresat de gasca de parveniti si impostori, de mistificatori si nemernici, protejata de Ion Iliescu sub umbrela unor "Fronturi", "Ligi sindicale" sau "Blocuri revolutionare". Antena 3 a jubilat: Neamtu alungat de revolutionari. Cine era insa individul-agresor? Investigatia a facut-o un admirabil jurnalist independent: Dan Badea.

A iesit la iveala un personaj cu mutra de recidivist, pe numele sau Cristian Lefter - omul care, alaturi de Bebe Ivanovici (PRM) si alti USL-amisti, a cerut desfiintarea ANI si a Curtii Constitutionale", a scris Mihail Neamtu pe Facebook.
 Liderului partidului Noua Dreapta a acuzat ca printre protestatarii care striga "Uniti, salvam, toata Romania", se afla si personaje cu un trecut legat de al lui Ion Iliescu care se finanteaza din bani publici.

"Pentru asta au murit tinerii la Timisoara, pe treptele Catedralei? Va intreb, prieteni: pentru asta au murit soldatii in termeni de la Otopeni? Prietenii lui Iliescu si agresorul meu de aseara, numitul Cristian Lefter, sunt doar o parte din gastile stipendiate din bani publici.

Ii mai gasiti si pe santajistul Dorin Lazar Maior, pe oamenii lui Dogaru, pe oamenii din reteaua baronului Bebe Ivanovici (cel care a tiparit 40,000 de certificate ilegal). Acestia sunt borfasii revolutiei iliesciene care a deturnat sensul adevaratei Revolutii a libertatii si a democratiei. Alaturi de ei, nu poti striga: Uniti, salvam, toata Romania! 22 decembrie este inceputul deturnarii Revolutiei anticomuniste de catre reteaua bolsevicului Ion Iliescu. Lupta noastra pentru libertate trebuie sa continue!", a continuat Mihail Neamtu.

Un miting de proportii a avut loc, sambata seara, la Bucuresti. Oamenii s-au adunat inca de la ora 17:30, in Piata Universitatii, iesind in strada din nou, pentru a scanda lozinci impotriva Guvernului. Oamenii au strigat mesaje antiguvernamentale si au prezentat un manifest in 10 puncte, prin care cereau inclusiv demisia Guvernului Victor Ponta, dar si a presedintelui Traian Basescu.
Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu