miercuri, 1 ianuarie 2014

Lucian Bute, gata de meciul vietii. Sparringuri secrete, pregatire speciala cu un psiholog

Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF, este gata de meciul vietii.
Galateanul a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru lupta cu Jean Pascal si dezvaluie cum decurg acestea.

"Sunt bine atat fizic, cat si psihic, mai lucrez si cu un psihilog, mai am si echipa in jurul meu. Ma simt securizat. Lumea e suta la suta cu mine, iar lucrul acesta imi da motivatie, incredere, ma ajuta. Toata lumea e ancorata in jurul acestui meci si dam totul pentru a face un rezultat mare.

Suntem in perioada de sparringuri intensive, cu 10-12 reprize. In urmatoarele doua saptamani incepem sa micsoram volumul si bagam intensitate, sa am prospetime la meci. Fac doua antrenamente zilnic, dimineata de la 7 pregatire fizica, iar dupa-amiaza box cu Stephane. Antrenament la manusi, multa strategie", a spus Bute in Prosport.

Pentru ca oamenii lui Pascal sa nu-i afle secretele, fostul campion marturiseste ca sesiunile de sparring sunt ceva mai... secrete.

"oi ne antrenam cu discretie, atunci cand am sparring. Dimineata, la antrenamentul fizic, e spatiul deschis, nu ne ferim. Acolo poate sa vina oricine sa se uite. Chiar mai sunt si colegi de la ei, care se antreneaza in acelasi timp cu noi. Cand facem box, inchidem usile, e discretie."

Lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal va avea loc in data de 18 ianuarie la Montreal, urmand a fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

Marea majoritate a celor 20 de mii de bilete puse in vanzare pentru acest meci au fost epuizate, astfel ca se asteapta un meci cu "casa inchisa".

Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu